Organisatie

Stichting Biltsheerlijk maakt zich zorgen over het effect van voedselproductie op bodem, klimaat, economie en landschap. Ongezond voedsel is bovendien te makkelijk en goedkoop verkrijgbaar, maar wat zijn dan de ‘gezonde’ alternatieven?
Zij willen lokaal geproduceerd, gezond en milieuvriendelijk voedsel de normaalste zaak van gemeente De Bilt maken. De Biltse Streekmarkt is één van hun activiteiten. Kijk op www.biltsheerlijk.nl voor meer activiteiten.

De Biltse Streekmarkt wordt georganiseerd door het marktteam. Zij houden zich bezig met alle voorbereidingen voor de markt en zijn op de markt als vrijwilliger en/of deelnemer aanwezig.

Het marktteam zoekt versterking.
Heb je tijd en zin om ons te helpen? We horen het graag.
Kijk bij onze vacatures voor meer informatie

De markt wordt naast de deelnemers gesteund door een enthousiaste groep vrijwilligers en vrienden.

Vrijwilligers
De vrijwilligers vervullen taken in de voorbereiding van de markt en verlenen hand-en-span diensten op de marktdag zelf. Heel waardevol. We kunnen hierbij altijd nog extra handjes gebruiken. Word vrijwilliger bij de Biltse Streekmarkt. Mail ons op markt@biltsestreekmarkt.nl

Vrienden
De vrienden van de markt steunen ons initiatief met financiële middelen of in natura. Ook nieuwe vrienden zijn altijd van harte welkom. Word vriend van de Biltse Streekmarkt. Mail ons op markt@biltsestreekmarkt.nl