Hoe verder in 2024

De organisatie van de markten is altijd best een hele klus. Met het marktteam en alle vrijwilligers op de marktdag zelf is het tot nu toe elke keer weer gelukt. Het marktteam onderhoudt contact met bekende en nieuwe ondernemers, organiseert workshops en kinderactiviteiten tijdens de markt  en zorgt er natuurlijk voor dat met goede voorbereidingen de marktdag weer als een trein verloopt.

Bertien en Inge Judith hadden in de loop van 2023 al aangegeven dat dit hun laatste jaar was in het marktteam. Bertien doet het al 5 jaar en is toe aan een nieuwe uitdaging. Inge Judith kan het vrijwilligerswerk helaas niet meer combineren met haar nieuwe baan.

Om de markten te kunnen blijven organiseren hebben we mensen nodig die in het marktteam willen zitten.  We hebben de afgelopen maanden druk gezocht naar nieuwe vrijwilligers maar dat is niet gelukt.

We hebben daarom besloten, voorlopig geen markten meer te organiseren, ondanks het plezier dat veel ondernemers en bezoekers aan de markt beleven. Ook wij hebben het met veel plezier gedaan. Stichting Biltsheerlijk gaat door met alle andere activiteiten zoals de fietsroutes, de schoolmoestuinen en de gezonde lunch op De schooldag van de Duurzaamheid. Kijk voor deze activiteiten op www.biltsheerlijk.nl