Deelnemers

De Biltse Streekmarkt heeft veel trouwe en ook iedere keer nieuwe deelnemers. Op deze pagina vindt u een overzicht van de deelnemers van de markt van vrijdag 16 oktober 2020 en deelnemers van vorige markten.

Wie kunt u verwachten op vrijdag 16 oktober 2020

Het Recycle Lab

De kleding wordt hier gemaakt van grondstoffen die er al zijn. We gebruiken dat wat aanwezig is. Deze stoffen belasten het milieu niet omdat de stoffen er al zijn. We krijgen stoffen van coupeuses die met hun werk stoppen, 
de restmaterialen van ateliers of de overgebleven resten van stoffenwinkels die verdwijnen.
Van deze restmaterialen maken wij nieuwe kleding, een nieuwe stijl met mooie, niet-standaard combinaties. We zorgen dat de stoffen en prints elkaar zo versterken, dat een kledingstuk meer zeggingskracht krijgt.
Met deze nieuwe stijl kleding proberen wij het publiek bewust te maken, en een klein begin te maken aan een beter milieu, en een gezondere leefomgeving.

Duurzaam werken in gemeente de Bilt komt ook door de Streekmarkt tot uiting, waardoor wij graag meedoen aan deze mogelijkheid.

www.hetrecyclelab.nl

of volg Astrid Nubé op Facebook


BonBonMargo

BonbonMargo maakt bonbons, taarten en ander lekkers met biologische ingrediënten. De winkel van BonbonMargo is te vinden op de Dorpsstraat 42 in De Bilt. Hier kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers, cadeautjes met een verhaal en ook is er regelmatig ruimte voor kunst (exposties).

BonbonMargo is tot nu toe elke keer van de partij op De Biltse streekmarkt en is super enthousiast. Ik merk elke keer weer hoe fijn het is om samen een mooie markt neer te zetten met mensen die vol passie hun producten zelf maken en daardoor het verhaal erachter als geen ander kennen. De gezamenlijkheid, het versteken van elkaar en de fijne sfeer typeren deze markt.

Meer informatie op www.bonbonmargo.nl


Krek Brood

Krek Brood is een ambachtelijke thuisbakker van heerlijk biologisch brood. Bertien is begonnen met desembrood en dat is nog steeds haar favoriete product. Langzaamaan heeft het assortiment zich uitgebreid naar stokbrood, krentenbrood en speltbrood.

Krek Brood bakt vanuit huis ongeveer 1 keer per week brood. Klanten kunnen dan brood bestellen en tussen bepaalde tijden het brood afhalen.

Kijk voor meer informatie op brood.krekdesign.nl


Planten voor Bijen & Imkerij de Bonte Bij

“Planten voor Bijen” is een kleinschalige kwekerij in Bilthoven,
gespecialiseerd in het biologisch kweken van planten die nectar en
stuifmeel leveren voor bijen, hommels, vlinders en andere insecten.
Het assortiment bestaat overwegend uit vaste planten, maar ook
enkele tweejarigen. De planten worden op natuurlijke wijze
opgekweekt. Dat wil zeggen dat ze de tijd krijgen om te groeien
waardoor ze een gezond wortelstelsel kunnen ontwikkelen, en
waardoor ze beter bestand zijn tegen ziekten en plagen. Er wordt
geen gebruik gemaakt van kunstmest of bestrijdingsmiddelen.

Op de kwekerij staan enkele bijenkasten van “Imkerij de Bonte Bij”. Uiteraard is er honing, maar ook andere bijenproducten zoals
kaarsen, wenskaarten met een kaarsje, propoliszalf, honingzeep en bijenwasdoeken.

De streekmarkt is een mooi initiatief waar een diversiteit van duurzame streekproducten samenkomt.

www.plantenvoorbijen.nl/


Dewi Putri Catering

Dewi Putri is gebaseerd op mijn eigen naam Dewi en die van mijn dochter Putri, de perfecte naam voor een Indonesische evenement catering service op maat. 

Ik werk bij thuisafgehaald.nl als hobby en professioneel kok. Hierbij heb ik inmiddels ook al 5 sterren behaald en heb hiermee al uitstekende klanten recensies gekregen .

Ik laat heel graag zien hoe echt Indonesisch eten eruit ziet en vooral hoe het smaakt! Ik kook biologisch met het liefst lokale producten. Bijvoorbeeld Rendang, Ayam Goreng, Nasi. En ook maak ik graag ijsjes, taarten, cake, cupcakes, snacks, en natuurlijk ook indische gerechten op verzoek.


Overige deelnemers vrijdag 16 oktober:

Deelnemers vorige markten: