Niets zo lekker als zelf gebakken vers brood. Het lijkt zo simpel maar blijkt vaak toch echt een kunst apart. Laat je informeren en inspireren door Clarissa Mattos en begin nu met zelf je brood te bakken.
Clarissa heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de geheimen van brood(bakken). Door corona werd ze gedwongen een andere baan te zoeken en is voor zichzelf begonnen met Baila Bakes. Het broodbakken heeft ze goed onder de knie en deze kennis en vaardigheden wil ze graag via workshops en cursussen doorgeven aan anderen. Op de Biltse Streekmarkt op vrijdag 23 juni geeft ze 2 maal een basisworkshop desembrood bakken. Leer meer over de waarde van brood en desem, de ingrediënten en het bakproces. Je gaat met veel kennis en een starterspakket naar huis. Klaar om zelf aan de gang te gaan.
Clarissa komt oorspronkelijk uit Brazilië maar geeft de workshop gewoon in het Nederlands.
Waar: Kinderboerderij De Schaapskooi
Tijdsduur: 1uur
Kosten: € 12,50 incl. desem en recept